Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Tillverkare

# Leffler_banner_602x272pxl_dec-2016.jpg


Trygg E-handel

Powered by Jetshop

Köpvillkor

Köp och leveransvillkor

Handla i butiken
För att kunna ge bästa service och råd rekommenderar vi alltid Kunden att besöka vår butik i Norrköping. Där har vi ett något bredare sortiment än vad som visas på hemsidan och möjligheter att demonstrera produkterna ordentligt innan Du köper dem. Hör gärna av Dig innan Ditt besök så vi har möjlighet att förbereda Din demonstration. I butikerna kan du betala med de flesta kontokort (ej American Express och Diners), kontanter eller Postväxel som är utställd på Lefflers AV Partner AB. Du kan också delbetala upp till 59 delbetalningar. Se information längre ner! Vi använder Ecster (f.d. Handelsbanken Finans) som kreditgivande bank. Köpare måste vara myndig eller ha målsmans tillstånd för att handla/ingå avtal.

Handla i Webbutiken
Du har även möjlighet att handla direkt på hemsidan. Där kan du betala med kontokort, förskottsbetalning till Bankgiro, Delbetalning samt Efterkrav (Postförskott). Alla varor med ordervärde över 1000 kr levereras fraktfritt. På ordrar under 1000 kr så tillkommer endast 100 kr i frakt. Om man väljer Efterkrav (Postförkott) på varor över 10 000 kr ska handpenning betalas innan godset skickas. Detta gäller även sortimentet för beställning. Vi använder oss av säker betallösning. Vår lösning använder sig även av 3-D Secure, vilket är senaste teknik för kortbetalningar via Internet. Alla betalningar går via Dibs Payment Services med marknadens högsta säkerhet. Dibs uppfyller kraven för PCI-DSS och är Skandinaviens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. Vissa av produkterna på hemsidan går inte att handla direkt i Webbutiken. För att kunna köpa de speciella varorna måste Du kontakta oss före beställning och köp. Köpare måste vara myndig eller ha målsmans tillstånd för att handla/ingå avtal.

Garanti
Vi lämnar 2 års garanti där inget annat anges. Förbrukningsartiklar såsom t.ex. pickuper/nålar till skivspelare gäller ingen garanti. Lampor till projektorer har begränsad garanti. Se under produktbeskrivningen på varje modell där står villkoren för varje modell. Om något går sönder eller inte fungerar så kontakta oss före retur. Detta för att se om vi kan avhjälpa felet genom telefon eller mail och för att i andra hand skicka fraktsedlar till returen.

Lagerstatus
Vi har ett stort lager av produkter i bägge butikerna. 4 olika lagerstatus begrepp finns nämnda i webbutiken.

Lagervara
Detta innebär att vi normalt har denna produkt för omgående leverans från våra lager. Betalad order, lagd innan 12:00 på en vardag, lämnar oftast oss samma dag. Tranportören behöver sedan ca 1-3 vardagar för att leverera varan till Din ort. Det kan hända att en produkt tillfälligt kan vara slut med något längre leveranstid som följd. Detta framgår på Din orderbekräftelse som vi mailar Dig när vi handlagt Din beställning. Köparen har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventeull försening.

Hemma för demo
Vissa produkter är lagerstatusen benämnda med ”hemma för demo” vilket innebär att vi har produkten i vårt demosortiment men inte har den på leveranslagret för omgående leverans. Leveranstiden för denna produktkategori är normalt mellan 4-10 vardagar. Detta framgår på Din orderbekräftelse som vi mailar Dig när vi handlagt Din beställning.

Kontakta oss vid köp
Några få produkter har benämningen ”Kontakta oss för köp”. Dessa produkter kräver att du kontaktar oss före köp. Leveranstiden för denna produktkategori normalt är mellan 4-10 vardagar. Detta framgår på Din orderbekräftelse som vi mailar Dig när vi handlagt Din beställning.

Beställningsvara
Det är varor som vi inte har i demo eller på våra leveranslager. Detta innebär att leveranstiden för denna produktkategori normalt är mellan 4-10 vardagar. Detta framgår på Din orderbekräftelse som vi mailar Dig när vi handlagt Din beställning. Vid förskottsbetalning så levereras produkterna först när pengarna kommit på vårt konto. Detta innebär att leveranstiden förlängs några dagar efter det att beställningen läggs i webbutiken.

Fraktalternativ
Alla varor med ordervärde över 1000 kr levereras fraktfritt. Order under 1000 kr debiteras 100 kr i frakt. För att leverera produkter använder vi oss vanligen av Fraktbolaget Schenker.

Innan du kvitterar ut Dina varor så är det viktigt att undersöka emballaget noga och noterara eventuella skador på fraktsedeln. Om varan är transportskadad så meddela oss så fort som möjligt, senast inom 62 dagar efter att du kvitterat ut paketet.
Du har själv möjlighet att välja på vilket sätt ditt gods distrubieras.

Ombud
Detta innebär att varorna skickas till Schenkers ombud som finns på ca 1400 platser i Sverige. Vanligt t.ex. är att en bensinstation eller liknande är ombud på vissa orter. Fördelen med dessa är att öppettider normalt sett är generösa och dina möjligheter att hämta dina paket blir enklare. Paketet aviseras antingen via SMS, e-post eller brev. Om du väljer att få Din beställning skickat till ett ombud så kan du använda Efterkrav (postförskott). D.v.s. du kan betala Din vara med kontanter eller kort när du hämtar den hos ombudet. Du har 15 dagar på Dig att hämta ut paketet från ombudet innan det sänds tillbaka till oss. Om du inte löser ut Ditt paket debiterar vi Dig våra kostnader för detta, minst 495 kr. Max paketvikt är 20 kg när du väljer ombud.


Till Jobbet
Du kan välja att få varorna skickade till Din arbetsplats. Detta kräver att det finns någon typ av bemanning. En reception t.ex. eller liknade som kan kvittera Dina varor. Du måste också säkerställa att arbetsgivaren godkänner detta leveranssätt för privata paket till jobbet. När leveransen är utförd till angiven adress upphör transportörens ansvar för varan. Om du väljer Efterkrav (postförskott) så går betalningen via PaySchenker. Då betalar du till Schenker innan de levererar till Dig. Detta gör att leveranstiden blir förlängd med en eller ett par dagar. Du kan inte betala till chauffören på detta transportalternativ.
För att läsa mer om PaySchenker, klicka här för att läsa mer på Schenkers hemsida.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du tagit emot varan. Vid Återköp betalar vi tillbaka dina pengar senast 30 dagar efter köpet är hävt.

Lagstadgad Reklamationrätt är 3 år. Vid Reklamation eller utnyttjande av Ångerrätt så kontakta oss på tfn. 011-120212 (Prata med Anders eller Fredrik) eller via mail på ebutik@lefflers.se. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Citat från Konsumentverket om Distansavtalslagen SFS 2005:59: ”Om du har köpt en vara är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du har rätt att göra sådana ingrepp i varan som är nödvändiga för att undersöka den. Naturligtvis ska du vara försiktig och inte göra en mer omfattande undersökning än nödvändigt. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.”

Du ersätts för returfrakten vid Godkänd Reklamation.

För produkter som inte returneras i sitt ursprungliga skick kommer vi att debitera Dig de kostnader vi har för att återställa den.

Hörlurar måste returneras oöppnade för att pengarna ska betalas tillbaka.

Kontakta alltid oss innan du returnerar något.

Om du skickar något på Efterkrav (Postförskott) till oss så löser vi inte ut paketet.

Vid leveransförsening har du som kund rätt att häva köpet. Har du betalat i förskott återbetalar vi dina pengar inom 30 dagar. Gäller även vid av oss godkänd reklamation eller utnyttjande av ångerrätt.

Reservationer Vi reserverar oss för felaktigheter och misstag avseende priser och produkter på denna hemsida och på länkade siter.
Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella bristsituationer eller leveranssvårigheter av presenterade produkter.
Vi reserverar oss för prisförändringar och sortiments-/produktförändringar utanför vår kontroll.

Falska beställningar spåras och polisanmäls.

Vi loggar IP nummer på alla beställningar.

Dela upp betalningen
Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan du dela upp ditt köp på flera betalningar. Du väljer själv hur stort köputrymme du vill ha (mellan 2 000-80 000 kr). Ditt köputrymme läggs upp på ett konto hos Ecster.

Så här fungerar delbetalning
I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. När du sedan bekräftar ditt köp och din ansökan om delbetalning, gör Ecster en sedvanlig kreditupplysning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts eller inte, därefter slutför du köpet. Du kan när som helst välja att slutbetala utan extra kostnad.

Har du en gång delbetalat en vara hos Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditprövning. Och är ditt köputrymme för litet ansöker du enkelt om en höjning – du får svar direkt.

Alternativ för delbetalning
Kampanjvillkor

Upp till 60 dagar utan uppläggningssvgift.

5 delbetalningar 0 % ränta + 295 kr i uppläggningsavgift
11 delbetalningar 0% ränta + 295 kr i uppläggningsavgift

23 delbetalningar 0 % ränta + 495 kr i uppläggningsavgift

35 delbetalningar 8,95 % ränta + 495 kr i uppläggningsavgift

Aviavgift tillkommer med 29 kr/månad.

Den effektiva räntan vid 10 000 kr, 11 delbetalningar till 0% ränta är 11,8%, kreditkostnaden blir totalt 570 kr beräknad enligt Konsumentverkets riktlinjer.

Grundkraven för att söka är följande:
Fyllt 18 år
Inga betalningsanmärkningar
Minst 120 000 kr i årsinkomst
Stadigvarande inkomst av tjänst
Folkbokförd i Sverige i minst 3 år

Ett kort på köpet
Dessutom kan du - helt utan kostnad - få ett kort kopplat till din beviljade kredit. Kortet heter Multicard och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift.

Läs mer på http://www.ecster.se/ Har du frågor är du välkommen att kontakta Ecster kundtjänst på telefon 08-701 46 67. Det går även bra att skicka e-post till kundservice@ecster.se

Personuppgifter
Lefflers AV Partner AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till Lefflers AV Partner AB. Uppgifterna lagras i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund samt i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att logga in på vår webbsida med det användarnamn och lösenord du tillsänts via e-post. Har du inte tillgång till dator kan du ringa oss på 011-12 02 12.

Frågor och synpunkter
Har du frågor eller synpunker så är du varmt välkommen att höra av Dig till oss.

Butikens öppetttider:
Vardagar 10-18
Lördagar 10-14
Mellan 15 juni t.o.m. 15 augusti håller vi stängt lördagar Nyårs-, påsk-, midsommar- och julafton har vi stängt.


Företagsinformation
Orgnr: 556038-5014
Bankgiro: 826-0390


Lefflers AV Partner AB
Lindövägen 55
602 28 Norrköping
Tfn 011-12 02 12


ebutik@lefflers.se

Nyheter

2017-08-15

Kampanj på demoprodukter från Naim

2017-08-15

Öppet lördagar

2017-08-07

Nya H90 från Hegel

Senast inlagda produkter

10.990 kr
19.990 kr 10.000 kr
18.990 kr
13.890 kr

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Varan har lagts i varukorgen