Kontakta oss

Anders Karlsson

Anders Karlsson

Anders är tillsammans med Fredrik ägare i bolaget. Han började på Lefflers 1993. Anders är den som ser till att allt fungerar i butiken och är inte rädd för att ha många bollar i luften samtidigt.

Anders sköter även till stora delar vår hantering gällande E-Handeln så om du beställt via vår hemsida så är det med stor sannolikhet Anders som ser till att du fått varorna.
Anders har genomgått flera utbildningar hos bl.a. Elac, Rega, Audiovector, Canton, Arcam, Naim, Pioneer och Marantz. Genelec, Martin Logan
Anders är certifierad av IsoTek.

Telefon: 011-443 37 12

E-mail: anders@lefflers.se


Fredrik Waernqvist

Fredrik Waernqvist

Fredrik är tillsammans med Anders Karlsson ägare i bolaget. Han började 1991.Fredrik jobbar även med montering och driftsättning ute hos våra kunder och har även ansvaret att se till att debet och kredit blir rätt i bokföringen.Fredrik har genomfört ett antal utbildningar hos bl.a. Meridian, Audiovector, Arcam, Naim och Marantz.Fredrik har certifikat för att göra ISF kalibreringar och för att driftsätta Control 4 styrsystem.

Telefon: 011-443 37 11

E-mail: fredrik@lefflers.se

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Anders Nilsson är vår installatör och har även El-behörighet. Han började hos oss hösten -17

Han har tidigare jobbat på Sveriges Television som fotograf, installatör samt ljussättare. Han har även jobbat som innesäljare inom elinstsllation på Ahlsell där mycket fokus låg på ljusberäkning och styrsystem för belysning. Dali och KNX. Anders har även haft egen installatörsfirma genomgått grundkurs på Larm DSC Neo. Anders är certifierad för Control 4 och KNX.

Telefon: 011-4433714

E-mail: anders.nilsson@lefflers.se