pro_ject.jpg

pro_ject1.jpg

Pro-Ject grundades 1991, när Cd-skivan och CD-spelarna var på uppgång, med uppdraget att ge bästa möjliga analoga upplevelse till rimliga priser. I en tid då digitala ljudmedier blev alltmer populära, och vinyl förklarades död och överflödig, gav Heinz Lichtenegger inte upp sin tro på det enklaste men bästa sättet att njuta av musik: skivspelaren.

Vårt mål är att inspirera så många som möjligt till hi-fi:s underbara hobby och att erbjuda dem en riktig stereoupplevelse till attraktiva priser. Det bästa sättet att göra detta börjar med en bra skivspelare. Vi vill ge kunderna tillbaka sin rätt att själva bestämma vad de behöver genom att inte blåsa upp våra produkter med onödiga funktioner. På Pro-Ject strävar vi efter att skapa fantastiska produkter med oklanderligt värde. Vi använder endast de bästa komponenterna och producerar våra handgjorda varor uteslutande i Europa. Med ett öga för framtida trender försöker vi känna igen marknadens behov och möta dem.

Med toppmodern teknik och maskiner kan vi skapa visuellt sofistikerade produkter utan att förlora ett öga för detaljerna. I Tjeckien producerar vi våra skivspelare från det första till sista steget internt. Från minsta skruv till ram tillverkas allt av våra erfarna tekniker. En strikt kontroll i fyra steg garanterar att allt fungerar som det ska. I Slovakien skapar vi våra högkvalitativa komponenter.